View Single Post
Stary 24-01-2015, 20:16   #3255
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Jak ze zużyciem? Szybko leciały?
Vredestein miałem i jakoś bez szału....teraz Continetale mnie mega zawiodły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bieżnika prawie 8mm......a dziś patrzę rano w garażu...kapeć...w drugie auto koło i na warsztat...pompowanie- okazało się że wentyl się skończył (w grudniu były przewijane)- wentyl wymieniłem....pompowanie - 2,4 nadmuchałem......i 5 balonów się ukazało mym oczomGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W życiu na krawężnik nie wjechałem czy w jakąś dziurę.....oponę zwyczajnie rozerwało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

3 pozostałe są ok ale mówię im dzięki i szukam czegoś brand new
Jedziemy 1000km w jedną stronę załadowani jak RumuniGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po sufit i bagażnik dachowy (który muszę jeszcze ogarnąć gdzieś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc im bliżej wyjazdu tym więcej wydatków ;p

Został box do ogarnięcia - wypożyczenia póki co i ubezpieczenie (assistance ) na podróż Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.