Do niczego sie nie przyznaja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja podjechalem i na "glupa" spytalem o tego mondka, bo na placu go nie bylo juz. Uslyszalem, ze sprzedane i tyle.
Co do tych mondkow o ktore pytales:
Ten 1 od prywatnej osoby- bezwypadkowy, 2 wlasciciel. Sprzedaje, bo chce kupic mk5.
Moglby zostawic w rozliczeniu ale wiecej niz 10-11 by nie dostal. Jest na pewno pole do negocjacji.. Aha ma nowe hamulce przod+tyl, klocki pewnie tylko.
Ten 2 - Sprzedaje Ford, dostajesz gwarancje, 1 wlasciciel, lakier do sprawdzenia bo ani slowa o Unfallfrei. Nie dodzwonilem sie, bo jest niedziela. Aha mam niedaleko jakies 80km, ale nie wiem kiedy bede w tamta strone jechal.
Bump:
Cytat:
Mieszkałem w tym kraju 22 lata i podpowiem Ci że nie ma czegoś takiego jak "komis przy Fordzie. Są albo samochody używane Forda (w 99% samochody brane w rozliczeniu) albo ktoś ma obok komis a Ford ma w czarnej du. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Także podejdź do tego też sceptycznie.
pozdro
|
To nie byl komis przy fordzie tylko Autohaus Forda. Auto bylo dosteone rowniez poprzez strone www.ford.de zakladka gebrauchtwagen.