View Single Post
Stary 25-01-2015, 12:03   #42
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: Prośba o poradę - noszę się za zmianą swojego MK4 na nowsze Mk4

Do niczego sie nie przyznaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja podjechalem i na "glupa" spytalem o tego mondka, bo na placu go nie bylo juz. Uslyszalem, ze sprzedane i tyle.

Co do tych mondkow o ktore pytales:

Ten 1 od prywatnej osoby- bezwypadkowy, 2 wlasciciel. Sprzedaje, bo chce kupic mk5.
Moglby zostawic w rozliczeniu ale wiecej niz 10-11 by nie dostal. Jest na pewno pole do negocjacji.. Aha ma nowe hamulce przod+tyl, klocki pewnie tylko.

Ten 2 - Sprzedaje Ford, dostajesz gwarancje, 1 wlasciciel, lakier do sprawdzenia bo ani slowa o Unfallfrei. Nie dodzwonilem sie, bo jest niedziela. Aha mam niedaleko jakies 80km, ale nie wiem kiedy bede w tamta strone jechal.

Bump:
Cytat:
Napisał Pionierek123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mieszkałem w tym kraju 22 lata i podpowiem Ci że nie ma czegoś takiego jak "komis przy Fordzie. Są albo samochody używane Forda (w 99% samochody brane w rozliczeniu) albo ktoś ma obok komis a Ford ma w czarnej du. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Także podejdź do tego też sceptycznie.
pozdro
To nie byl komis przy fordzie tylko Autohaus Forda. Auto bylo dosteone rowniez poprzez strone www.ford.de zakladka gebrauchtwagen.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem