Cytat:
|
Nie wyjasniles, a tylko przekazales to co Ci panienka na infolinii powiedziala.
|
W każdej firmie ubezpieczeniowej z 3 do których dzwoniłem nie jakaś tam panienka mi udzieliła odpowiedzi tylko rozmawialem z facetami a po drugie nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi od razu tylko do mnie oddzwaniali bo pierwszy raz ktoś im takie pytanie zadawał. Dowiadywali się i dostawałem odpowiedź jasną i rzetelną.
I w 2 przypadkach z 3 nie dzwoniłem na infolinie tylko do konkretnego biura danej firmy.
I to że Ty masz inne zdanie to dla mnie jest tak ważne jak dla ciebie odpowiedź jakiejś tam panienki na moje pytanie.
Ja sprawę opon wyjasniłem jasno i klarownie DLA SIEBIE i tutaj się tylko podzieliłem tym co się dowiedziałem.
Ty osobiście możesz montować do forda gąsienice z indeksem 300 ZZZ i skoro Twoj robak ma być zaspokojony to niech tak zostanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli opony przyczyniły się do zdarzenia to wtedy masz problem.
Przyczyniły czyli: masz łyse opony , masz felgi o bardzo niskim profilu ( ekstremalnie niskim), masz za mały indeks opony - wtedy będzie problem.
Tyle mam na ten temat