Temat: [Focus 2011-2014] Gumowe osłonki na ranty drzwi
View Single Post
Stary 27-01-2015, 16:45   #27
fanatyk81
ford::average

Model: focus kombi
Silnik: ST hybrid 313KM/486Nm
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Gumowe osłonki na ranty drzwi

Cytat:
Napisał dagie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem to zamówić przy zakupie, ale jakoś mi to umknęło i teraz widzę, że chyba dobrze się stało, bo może być z tym więcej kłopotu niż pożytku. A tak swoją drogą trochę to dziwne, że przy zakupie taka opcja kosztuje 200 zł za 4 drzwi, a w sytuacji awaryjnej musisz wydać więcej za sztukę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bez problemu dziala to u mnie ponad rok. natomiast trezba rzeczywiscie uwazac zeby nie przytrzymac tego elementu przy zamykaniu drzwi. niewielka sila jest potrzebna zeby to przytrzymac aby sie nie schowało-trzeba uzywac klamki do zamykania drzwi. jesli sie klapnie drzwiami trzymaja za ten element to na pewno sie nie schowa bo sila go chowajaca nie jest duza i mozna go przytrzasnac.
raz mis ie nie schowal ale nie uszkodzil sie ani nic nie obil.
natomiast pare razy drzwi mi polecialy a to zadzialalo tak jak powinno.

wydałbym ponownie 250zl. a ze w ASO ta czesc jest drozsza niz w cenniku przy zamawianiu samochodu to mnie nie dziwi, bo przecież kupienie nowego samochodu w ASO w czesciach nie bedzie tansze niz kupienie go w jednym kawalku.
fanatyk81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem