View Single Post
Stary 27-01-2015, 18:24   #893
malisz182
ford::average

Imię: Igor
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1,6TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
najstarsze nie obsługują - kiedyś taki miałem, ale wtedy nie było dostępnej możliwości samodzielnej aktualizacji softu modułów 112
Czyli że na chwilę obecną można każdy zaktualizować żeby obsługiwał?

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeśli masz BT bez USB to masz moduł typu 488 - są dwa rodzaje takich modułów: z wyjściem mono (numer modułu zaczynający się na 7) i z wyjściem stereo (numer na Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A moduł 8m5t-19C112 też ma wyjście stereo, więc wymiana stereo na stereo jest p&p a mono na stereo już nie
To znaczy, że mój moduł 488 nie ma możliwości aktualizacji żeby obsługiwał streaming? Jak mogę sprawdzić jaki mam moduł? Muszę rozebrać schowek? Bo tam się chyba ona znajduje? Co w przypadku kiedy miałbym moduł mono?

Cytat:
w schowku przed pasażerem masz gniazdo mini jack
Fakt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
malisz182 jest offline   Odpowiedź z Cytatem