View Single Post
Stary 30-01-2015, 23:55   #35
adamzlodzi
ford::beginner

Imię: Adam
Model: Ford
Silnik: Mondeo
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Mondeo Mk IV po lifcie do 40 tys zł proszę o pomoc

Cytat:
Napisał Wojtek O. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dla mnie ten drugi. Rocznik no trudno ale za to manual i liftback. Dużo bardziej funkcjonalny i łatwiej sprzedać. No i przebieg, jeśli taki jest naprawdę, bo mocno nie realny. Choć jak już wiele razy pisałem teraz mam auto które ma po 15 latach 190 tyś z tym samym silnikiem tylko słabszym.
nie przeszedł moich kwalifikacji ten egzemplarz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wg obiektywnych pracowników forda niby jego stan jest dobry i przebieg może być prawdziwy, jednak dla mnie ma za dużo zagadek i niejasności jeśli chodzi o historię...
naprawiany błotnik i drzwi przednie od strony pasażera, ponoć patologii nie ma i raczej nic nie wskazuje na to aby miał bliskie spotkanie z TIR-em...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale brak konkretów na ten temat...
Najbardziej jednak zawiesiłem się na historii serwisowej. Ostatnia wizyta w styczniu 2013 roku przy przebiegu... 57000...przez dwa lata przejechał tylko 8000??Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie to, żebym się czepiał bo skoro stan jest dobry to można przymknąć oko na pewne rzeczy...ale nie przy cenie 40000 za początek rocznika 2009...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za tą cenę powinna być prawdziwa "igiełka" i pełna jasność jeśli chodzi o jego historię...
Jutro jadę oglądać tego czarnego.
Sprawdzałem go po VIN-ie i przynajmniej jego historia jest jasna i czytelna, systematyczne przeglądy co 20 tys i mniej więcej przy podobnych okresach z wyszczególnieniem napraw...
adamzlodzi jest offline   Odpowiedź z Cytatem