Cytat:
|
Witam,
posiadam mondeo mk4 z silnikiem 2.0 tdci 115km, wersja "odchudzona" wychodząca na rynek niemiecki. U autoryzowanego dilera Forda powiedziano mi że mondeo wychodzący na rynek polski posiada 140 km, wystarczy zmienić oprogramowanie sterujące pracą silnika. Orientujesz się może czy ktoś się tym zajmuje?
Pozdrawiam,
Sławek
|
w zależności który to silnik, najprościej mówiąc przed czy poliftowy, występowały 115 i 140KM, oraz poliftowe 115, 140 i 163KM i w o bu przypadkach można je programować na wybraną moc
Bump:
Cytat:
|
Witam. Efekty remapu w 2.2TDCI 175 już znam z innych postów. Mam też doświadczenie jazdy C8 2.0HDI 110@170hp...
Pytanie dotyczy o niewykrywalność przeróbki, ewentualne metody jej ukrycia, uniemożliwienia późniejszego jej sprawdzenia lub wgranie z datą wsteczną. Nie będę tłumaczył dlaczego ale ma to dla mnie duże znaczenie.
|
to było wielokrotnie poruszane, w Fordach jest to dość proste, nie widać wgrania, a tym bardziej daty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.