No i namierzyłem cholerę...
http://www.ap-tech.co.uk/products/details/3497.html
Takie coś. Jest uniwersalne. Patrząc na cenę, chyba się przejdę do ślusarza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
Cytat:
|
to co w nawiasie na końcu to słowa klucz...
w polsce nie ma że sie nie da, paska sie nie tnie tylko zdejmuje przyrządem i zakłada ponownie... jak klient słyszy ze za kazdym razem trzeba nowy za 100PLN to zawału dostaje
|
Pytanie - dlaczego miałbym płacić drugi raz jeżeli niedouczony partacz sp...ł robotę jest całkowicie uzasadnione. Nie tylko w Polsce się go zadaje.
Jeżeli jest to normalna wymiana uzasadniona technologią producenta (bo np. właśnie wymieniam pasek rozrządu, nieważne, że miesiąc temu wymieniłem wielorowkowy), a klient chce ponownie mieć założony ten stary pasek - pisemne zlecenie, podpis delikwenta, odpowiednie wyłączenie odpowiedzialności wykonawcy, i jedziemy.
Ale jeżeli ktoś mi fuszerzy na samochodzie bez mojej wiedzy, w najlepszym wypadku już mnie u siebie nie widzi...
Ja jakoś też w tym kraju płacę podatki, a nigdy nie pozwalałem sobie na wyłączanie myślenia... Może dlatego, że dopóki nie stać mnie było na normalne utrzymanie samochodu jeździłem autobusem?
Dlatego najlepiej nie uogólniajmy, co do tego "jak się robi w Polsce". Tak się do chol.ry robi, jak my robimy - nikt inny nam tego nie psuje, nasza zasługa w 100%...