Jak dla mnie - to bez szalu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie tak jak przejscie z Mk3 na nasze Mk4
Taki wiekszy lift, a raczej tylko face lifting
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie przypadl mi "Aston Martynowski" przod do gustu
Dla mnie raczej wyszlo Fiatowo. Mam nadzieje, ze to nie projektowal jakis inzynierek z Wloch
Srodek i cala decha, przerobiona na sile, zeby tylko bylo inaczej.
Moim zdaniem slabo i gorzej, szczegolnie z tym malym wyswietlaczej na srodkowej konsoli ( Focusowo to wyglada) Tworzywo tez chyba jakies slabej jakosci-pewnie hipoalergiczne
W standardzie felgi 16' - to juz totalna porazka
Nie wiem, czy powtorzy sukses "poprzedniej generacji" skoro ten model uznany jest jako nastepca Mk4 ???
No coz, rzecz gustu.