ha ha Endrju jesteśmy agresorami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po prostu śmieszą mnie takie światełka dokładane których nie widać. Napisz mi choć jeden plus takich świateł , no słucham.
Nie mówie o oryginalnych ktore wg przepisów są już obowiązkowo w autach i które świecą bardzo mocno. Mowa była tylko o dziadostwie którego nie widać.
Nie widzę w tym żadnych zalet.
Nie byłem agresywny do momentu aż w biały dzień sam osobiście ( nie mam problemów ze wzrokiem ) wyjechałem takiemu wieśniakowi na czołówe bo go wśród drzew i liści nie było widać a ja chciałem kogoś wyprzedzić. Jestem przeciw. Tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS moja żona kazała dopisać że każde takie , cytuje , " pierdolniki" których nie widać powinny być karane mandatami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli moja żona też jest agresorem. O jej