View Single Post
Stary 06-02-2015, 12:36   #10
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mondeo Mk4 2.5T - opinia

Cytat:
Napisał Kalik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto za tanie, będą jakieś ukryte wady..
O chociazby rocznik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kod:
Data produkcji: 	  20.06.2008
Model pojazdu: 	  Mondeo 2007-
Typ nadwozia: 	  Kombi
Wersja: 	  Seria 60
Silnik: 	  2.5L Duratec-ST (220PS) - VI5
Przekładnia: 	  6-biegowa przekładnia mech. - M66
Napęd: 	  LHD FWD
Norma emisji spalin: 	  Etap IV ograniczania emisji
Klimatyzacja: 	  Klim. dwustref. z aut. kontr. temp.
Obszar: 	  (+)"DK"
Lakier: 	  Hypnotic Silver
Materiał we wnętrzu: 	  Alcantara / Ebony
Tak wiem, 1,5 roku po wyprodukowaniu został dopiero zarejestrowany.

Cytat:
Napisał Kalik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wg. strony http://selvbetjening.trafikstyrelsen...px?Reg=AF54612 ostatni przegląd w listopadzie, a nie jak podaje sprzedawca w czerwcu. No i numer rej. AD30774, czyli był przerejestrowany.
W czerwcu przeszedł przegląd w ASO (olej filtry itp), a rejestracyjny w listopadzie.
Co z tym nr rejestracyjnym i przerejestrowaniem nie tak? Jakiś "haczyk"?

Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
brak znaczka 2,5t na nadkolu pod lewym kierunkowskazem
Też zwróciłem na to uwagę, ale któryś kolega na forum, posiadający tą wersję silnikową, napisał mi że nie wszystkie egzemplarze wyjeżdżały z fabryki ze znaczkiem "2.5T".

Panowie (i Panie) jak to jest z dołożeniem xenonów? Nie ukrywam, że bez tych świateł samochód jest dla mnie znacznie mniej atrakcyjny. Poczytałem trochę na forum i albo będzie to dość proste albo trzeba będzie ciągnąć kable po całym aucie. W tym konkretnym przypadku plusem jest to że są spryskiwacze w standardzie.

Ostatnio edytowane przez ethernal ; 06-02-2015 o 12:39
ethernal jest offline   Odpowiedź z Cytatem