View Single Post
Stary 12-02-2015, 01:59   #39
kamildts
ford::average

Imię: Kamil
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: mk4 2.0 Flexifuel + LPG

Cytat:
Napisał zdzisuaf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I o to mi chodziło, informacja z pierwszej ręki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wielkie dzięki kamildts! Powiedz jeszcze jakie autko i jakie spalanie na gazie.
Mondeo MK4, 2.0 Duratec.
Jeżdżę praktycznie tylko po mieście i spalanie gazu na poziomie 12,5-13l, zwykle na butli robię ok. 370-380 km

Cytat:
Napisał dobo_28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli chodzi o Qbox-a występuje on w dwóch wersjach (BASIC i PLUS) oczywiście polecam wersję PLUS najbardziej rozbudowaną.
W czasie gdy montowałem instalację na rynku dostępne były 300 ISA2 i 4QBOX Basic. Gazownik polecił mi QBOXa bo nowszy i będzie miał bieżące wsparcie, a na ISA2 i tak zwykle wyłączali te funkcje autokorekty. Z tego co wiem to QBOX Plus różni się od Basica właśnie tym że ma dodane autokorekty.

Ostatnio edytowane przez kamildts ; 12-02-2015 o 02:06
kamildts jest offline   Odpowiedź z Cytatem