Cytat:
|
Raz piszesz że spryskiwacze sobie darujesz a potem wspominasz że przecież będziesz wszystko montował (nic nie piszesz o samopoziomowaniu).
Więc jak to jest?
Akurat do ksenonów dużo ludzi podchodzi emocjonalnie. Nie ma nic gorszego niż jakiś idiota z hidami oślepiający innych na drodze.
Jeżeli zrealizujesz swój projekt tak jak powinno być to wielki szacunek. Ale widzę że tu chyba wszystko idzie po taniości
|
Nastepny się uczepił
[QUOTE=mariusz_185;2350636(raczej załamanie światła na syfie nie nastąpi ale nieważne zamontuje i spryski)[/QUOTE]
Gdzie ja ludzie napisałem że chce jakiś syf zamontować że chce to zrobić tanio i niefachowo wy czytać ze zrozumieniem nie umiecie. Dlaczego wszyscy myślą że chce innych użytkowników oślepiać zmieńcie lekarza czy co. Sytuacja jest taka że mam rozbitą prawą lampę soczewka skrętna po lifcie (BS71-13D153-ac) używki prawie nieosiągalne (przyszły mi xenony ale nieistotne) nowa w serwisie 2400zł a że nie chce kupować jednej (żeby was szanownych kolegów nie oślepiać i nie urazić czasem) bo auto już stare i będzie różnica, więc mam 4800zł i zastanawiam się czy w tej cenie mogę mieć lepsze światła. Poczytałem że xenony w fordzie są lipne i stwierdziłem że może w takim razie od razu zrobione przez kolegę NOKITEL. Doskonale zrozumiałem że musze zrobić wszystko poziomowanie, spryski itd posprawdzam co jest w aucie i podejmę decyzje. Mój temat uważam za zakończony szkoda pytać o radę jak tu zamiast fachowej porady czepiacie się dupereli dla mnie nieistotnych chcecie mi jakieś HIDY wciskać sami sobie załóżcie i się lansujcie na odpowiednim oddziale szpitalnym czy gdzie chcecie mi auto służy do przemieszczania się . Dziękuje wszystkim za fachowe wypowiedzi i pomoc w zrozumieniu tematu reszcie też dziękuję nie wiem za co ale będę szczęśliwy jak po prostu zrezygnują z insynuacji i poszukają lepszego zajęcia albo zaczną się leczyć
pozdrawiam