Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 16-02-2015, 12:01   #2269
tjw
ford::beginner

Imię: Tomasz
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Hej,

Moim celem jest streming audio

Jakiś czas temu w Mondeo przedliftowym aktualizowałem radio FX. Potem kupiłem moduł (nie pamiętam numeru ale na taki z USB). Przerobiłem wtyczkę, działa zestaw głośnomówiący, w radiu zgłosił sie ładnie nowy moduł z nowymi opcjami no i nieszczęsnym językiem francuskim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (więcej list połączeń, w AUX możliwość iPod, USB) ale stremingu jak nie było tak nie ma. Czy jest szansa, że aktualizacja modułu przez USB załatwi sprawę ?

Czy jest ktoś we Wrocławiu kto ma wyprowadzone USB tym nieszczęsnym kablem fordowym ? chętnie bym pożyczył kabelek do celów aktualizacyjnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie chciałbym go kupować jeśli nie będę wiedział czy to pomoże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam,
Tomek -TJW

Ps. Dodam jeszcze, że chyba przed wymianą Tedi zmienił mi na streming + USB ale głowy nie dam sobie uciąć. Chyba, że nie zmienił bo coś by przestało działać przed wymianą modułu na starym tym mono module ? Wydaje mi się jednak, że było zmienione w elm
tjw jest offline   Odpowiedź z Cytatem