View Single Post
Stary 17-02-2015, 18:51   #211
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2015 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD

Cytat:
Napisał basior87 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy nie próbował nikt przegrać płyty z mapami? Wiem że 300zł to nie jest majątek ale może idzie zrobić to za 10zł? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akcja dotyczy zakupu oryginalnych map i tylko o takich rozmawiamy

Cytat:
Napisał edmundo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam, proszę o mapę 2015 NX SD i dane do przelewu z odbiorem osobistym w Koszalinie, dzięki z góry
Cytat:
Napisał petynas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam, proszę o mapę 2015 NX SD i dane do przelewu.

Proszę postępować zgodnie z instrukcją:

Proszę osoby umieszczone na liście o przesyłanie na adres:

artur1970@onet.eu

danych adresowych i nr telefonu do wysyłki map.
Proszę również o podanie w mailu danych do faktury VAT.
Proszę podawać też nick z naszego forum. oraz nr pozycji na liście.

Przesłanie danych będzie potwierdzeniem udziału w hurtowym zakupie.Osoby które przesłały dane będą wytłuszczone na naszej liście.

Dane z nr konta ASO Poznań będę wysyłał na maila.

Cytat:
Napisał Rysiek27 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłałem dane już trzeci raz. Może tym razem dojdzie to info, bo jakoś wciąż nie widać mnie na liście "na niebiesko".
Do trzech razy sztuka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz otrzymałem, poprzednich nigdy nie było (spam też sprawdzam).

Bump:
Cytat:
Napisał sdawia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy zakupioną wersję 2015 wystarczy umieścić w czytniku i wszystko będzie od razu działać?
Tak, będzie działać
artur1970 jest offline