View Single Post
Stary 18-02-2015, 11:42   #10
Goostaw
ford::beginner

Imię: Ten z Tych
Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 143KM
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Gniazdo zapalniczki w bagażniku - czy jest tam napięcie wyjęciu kluczyka?

Cytat:
Napisał motorek4612 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to u mnie ten system jest chyba popsutyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kurde....Jakis czas temu dłubałem przy alternatorze, klapa otwarta z tyłu światełka w aucie pogasły, zasilanie na zapalniczce w bagażniku jest non stop.
Cytat:
Napisał motorek4612 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
TeD a coś ty taki nerwowy.ty masz inny model forda, młodszy rocznikowo, to po co te nerwy???? Odniosłem się do twojego stwierdzenia na temat systemu oszczędzania aku w aucie, mój jest chyba jest zrypany,i chodziło mi o zapalniczkę w popielniczce, więcej luzu chłopaku bo ześwirujesz.... Ogarnij się.
Reasumując rozumiem że motorek4612 masz popielniczkę w bagażniku? Bardzo praktyczne rozwiązanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goostaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem