Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 18-02-2015, 11:43   #3159
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Lista ewentualnych usterek

U mnie to nie to. Wyraźnie skrzypi jak stara kanapa przednie zawieszenie. Jutro jestem umówiony w ASO Bemo-Motors na Mogileńskiej w Poznaniu między innymi na to skrzypienie. Zobaczymy czy coś poradzą. Jednak nie spodziewam się trwałej poprawy.

No to jestem po wizycie w ASO. No i d_ _ a. Poniewaz dzisiaj ranek jest dość ciepły i wilgotny niestety po dojechaniu do serwisu auto przestało skrzypieć.Po drodze jednak skrzypiało. Nie pomogło jeżdżenie z doradca po okolicznych progach zwalniających. Zawieszenie pracowało cicho. Usterka nie wykryta. Jak to się mówi "podziękował" i pognał do domu. Padła propozycja aby zostawić samochód na nastepny dzień. Odpalą z rańca i będą jeździć nasłuc***ąc. Tylko jaką mam pewność, że pogoda z dzisiaj się nie powtórzy? Znów będzie ciepło i wilgotno i nie usłysza skrzypienia sterej kanapy. W ogóle to doradca powiedział, że nie mają wytycznych z FP co do tego typu usterki i moga jedynie po kolei rozbierać wszystko i sprawdzać.
Ogólnie to chyba na razie odpuszczam, bo nie mam już pomysłu. Chyba, że to ma być zasada, że ten typ (zimą) tak ma. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.((

Ostatnio edytowane przez p.saw ; 19-02-2015 o 09:25 Powód: po wizycie
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem