Witam
To mój pierwszy post więc przede wszystkim pragnę się przywitać ze wszystkimi użytkownikami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że temat już wielokrotnie wałkowany, lecz nigdzie nie mogę znaleźć jednoznaczniej odpowiedzi.
Posiadam Mondeo MK3 z 2004r 2.0 TDCi 130Ps. po FL i standardowo nie miał on ani komputera, ani tempomatu. Tempomat dołożyłem i zaprogramowałem w ASO.
Teraz przydałby mi się jeszcze komputer. Otóż mam licznik który nie ma w sobie komputera, chociaż niby pod slonce widać wszystkie funkcje ale to nie wystarcza. Moje pytanie jest nastepujące.
Czy jeżeli kupię zegary np. ten 3S7T 10849 JD i dołożę manetkę to będzie wyświetlał wszystkie parametry?
Wstępnie założyłem że tak ale podobno bez spalania chwilowego...Więc jeśli tak to może założę te zegary 3S7T 10849 JE czyli nowsze i czy wtedy będzie spalanie chwilowe...i najważniejsze czy nie będzie jakichś błędów albo niespodzianek... bo doczytałem też że jeżeli założe starsze nie 2004 to mogę utracić podgrzewanie przedniej szyby a jak w przypadku nowszych?.
Pozdrawiam