Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 18-02-2015, 16:23   #737
paxtonix
ford::beginner

Imię: Oluś
Model: Ford Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia Converse+ poszukuję

Podpinam się pod temat.

Przewalając tematy alexa w tych rosyjskich hieroglifach widziałem że robi ciekawe rzeczy z conversem zwłaszcza że ford strasznie okroił możliwości tego "auto smartphona " :0

#Orion512
Interesuje mnie też jak ugotować własny rom - Masz do tego jakieś specialne wynalazki czy na piechotę hex edytorem.

Jak wydobyc/wgrać rom z conversa da się ELM config czy trzeba bezpośrednio do EEprom

Sam mam mondeo MY07.25 z 0804 na conversie a widziałem że Alex robi prawdziwe cuda

z ELM327 dopiero zaczynam przygodę(Mimo że mam go już kilka lat to dopiero jestem na początku lektury ElmConfig ). Na "prędko" przerobiłem ELMa i bawię się trochę forscanem. Nie powiem że najlepiej było by mi podjechać do was chłopaki ba znacie temat ale mieszkam w Niemczech no i tego ten...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W Polsce bywam sporadycznie a mam tyle pytań co do zabawy z elektroniką w mondeo że HOHOHO :O chociażby widząc co się da z tego zrobic.. Wiecie Ciekawość i Piekło . Do tego Milion200 pomysłów na własny soft Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez paxtonix ; 11-03-2015 o 02:06
paxtonix jest offline   Odpowiedź z Cytatem