NX Duża dotykowa .ponoć standard tak się dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W PL naprawa 500 zł . Poczekam co inni jeszcze napiszą ��
No i sprawa raczej się wyjaśniła . Zastanawiałem się po co wymieniali akumulator
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tu wychodzi na to że początkiem problemów z navi jest rozładowanie akumulatora
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i po odpięciu i włożeniu nowej baterii już nie wstaje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dostałem info w tej spawie z serwisu tych navi . Wiec spoko są uczciwi Ci Niemieccy sprzedawcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Tu mi opuszczą ja sobie naprawię i mam na akcyzę i potem bez kłopotów z tym systemem .
leszcz