View Single Post
Stary 19-02-2015, 21:35   #521
Teisejas
ford::advanced

Model: Focus Mk3 Turnier
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Fabryczne światła dzienne - mijania - wyłączenie

Również u mnie wystarczyło, jak się okazało, dołożyć przewód pomiędzy C103-5 a C320-4 i odpaliły mi światła dzienne i zaczął działać czujnik zmierzchu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki kolego michtat za podzielenie się doświadczeniami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na siebie jestem tylko o tyle zły, że o tym brakującym przewodzie już wcześniej wiedziałem i nawet połączenie to próbnie mostkowałem, żeby sprawdzić czy wystarczy to do rozwiązania problemu z niedziałającym czujnikiem zmierzchu, który dokładałem, i wtedy nie zadziałało- myślałem, że brakuje mi jeszcze jakiegoś przewodu, a po prost zrobiłem to niedokładnie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nic to, teraz wszystko działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teisejas jest offline   Odpowiedź z Cytatem