View Single Post
Stary 20-02-2015, 19:45   #8
kumpel_
ford::amateur

Imię: Bartek
Model: fiesta
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
Domyślnie Odp: [Kraków] Gdzie naprawiać Fokę

Cytat:
Napisał Kulfoniasty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej wielkie dzięki za podpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wybieram się jutro pojeździć/umówić się na wizytę - dam znać gdzie co i jak wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,
i jak wrażenie? Naprawiałeś już auto w jakimś serwisie? Możesz coś polecić?

Czy moglibyście polecić jakiś serwis, który naprawi mi problem z elektrycznie składanym lusterkiem (po złożeniu zaczyna stukać tak jakby lusterko nie wiedziało, ze już jest zamknięte) oraz klamkę wewnętrzną w drzwiach kierowcy, która wcześniej po domknięciu zamykała mi automatycznie wszystkie drzwi, a teraz się nie domyka (luźna linka lub coś innego).
Wydaje mi się, że od strony części to pewnie jakieś groszowe sprawy będą, natomiast dobrze byłoby trafić na kogoś kto może znać problem i w dość szybki sposób się upora z tematem. Bo jak dopiero zacznie rozbierać i szukać co jest nie tak to mimo tanich części koszt może wyjść spory.

Ostatnio edytowane przez kumpel_ ; 21-02-2015 o 20:23
kumpel_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem