Odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w tym wątku, tylko trzeba wykazać się odrobiną chęci i wytrwałością
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale generalnie, tak- będziesz musiał wymienić GEM (istotne jest też czy są blaszki pod przekaźnik R15), jego poprawne zaadaptowanie w samochodzie będzie wymagało przepisania konfiguracji obecnego GEMa (co można zrobić EMLConfigiem, który jest już dość powszechny wśród forumowiczów i z pewnością znajdzie się ktoś kto Ci pomoże) i wtedy nie stracisz żadnych funkcji (bo założenie jest takie, że kupujesz GEMa o wyższym poziomie).
Cytat:
|
masz gdzieś link do opisu dołożenia czujnika deszczu/zmierzchu? Bo mam do wymiany szybę i mam możliwość wrzucenia takiej pod czujnik, tylko zastanawiam sie czy warto, ile z tym roboty i ile kasy na geaty noezbędne
|
Mam:
http://forum.fordclubpolska.org/show...erzchu+deszczu
Jak masz do wymiany szybę naprawdę nie ma co się zastanawiać- bierz pod czujnik, bo wtedy jego dołożenie jest naprawdę banalne, a to świetny mod. Ceny niezbędnych komponentów są niskie, szczególnie jeżeli nie będziesz musiał wymieniać GEMa (od razu będziesz musiał jedynie kupić lusterko ze względu na inne uchwyty na szybie- co do reszty można czekać na okazje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).