21-02-2015, 14:07
|
|
|
ford::professional
Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
|
Odp: Mondeo MK4 1,8 tdci - wykresy, dyskusje, po chipie..
Cytat:
też mam rozkmine czy kupić 2.0tdci czy 1.8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. napewno w obu po czasie bym zrobił chipsa, z tym że na 99% w 1.8 zrobiłbym od razu. czytałem wszystkie prawie posty i inne tematy i nawet niech ktoś głupot nie gada że 1,8 po chipsie jest prawie jak serwia 2.0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2.0 jest nie wiele mocniejszy w serii od 1,8 gdyż ma niby 140/320 a 1.8 ma 125/320 a jak wiadomo diesel jedzie momentem nie koniami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ewentaualna różnica w przyspieszeniu itp wynika ze skrzyni bo tu jest 6 a tam 5(?). To mnie tylko zniechęca do 1.8 kultura pracy i skrzynia 5...
|
Bez chipa 1,8tdci ma zarypistą turbodziurę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja bym wybrał 2,0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|