View Single Post
Stary 22-02-2015, 13:18   #695
ricky01
ford::beginner

Model: Ford s_max
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Witam.
Odgrzeję temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aurę mamy jaką mamy i chyba czas rozejrzeć się za letnimi sandałkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tym bardziej, że ceny jeszcze są w miarę przyjazne środowisku. Od kilku dni siedzę w temacie opon do maxia, testy, opinie itp. i w zasadzie wybór już był jasny padł na Dunlop SP SportMaxx RT 225/50 R17 98 Y XL. Niestety sporo jest opinii, że guma znika w oczach, a to już mi się mniej uśmiecha.
Wiem, że Wasza wiedza i doświadczenie jest spore, mówiąc delikatnie. Może podpowiecie mi coś konkretnego z własnego podwórka. Zależy mi na bezpieczeństwie, ale również na komforcie no i ekonomicznym zużyciu tak paliwa jak i gum. Z pewnością macie dla mnie jakieś podpowiedzi, za które już dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ricky01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem