View Single Post
Stary 23-02-2015, 21:12   #718
ricky01
ford::beginner

Model: Ford s_max
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał sseebbaa1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W testach, z którymi ja się spotkałem, to Continental CSC5 zajmowały pierwsze miejsce lub były w ścisłej czołówce. Nigdy środek stawki czy coś takiego. Nie twierdzę, że udało mi się zobaczyć wszystkie testy, więc pytam
- które testy masz na myśli? (które nie powalają na kolana?)
Przepraszam, zwracam honor, faktycznie w testach nie można im nic zarzucić, ale opinie użytkowników już nie tak różowe. Chyba zbyt dużo wiadomości ostatnio i trochę mi się pomieszało, aczkolwiek faktycznie w zasadzie od początku były u mnie na straconej pozycji.
U mnie już po wyborze. Jednak padło na Michelin PRIMACY 3 225/50R17 98 W XL. Okaże się czy decyzja słuszna i warto było wydać kasę.

Natomiast odnośnie zimówek nokiana to w sumie moja opinia jest bardzo subiektywna, bo faktycznie nie było dobrych warunków zimowych by przetestować konkretnie tą oponę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ricky01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem