Ogladałem wczoraj autko. 2.
http://otomoto.pl/ford-focus-mk3-ofe...C36016545.html
Malowana klapa, szyba przednia wymieniana, obecna szyba posiada dwa odpryski podobno do zaklejenia. Coś tam z półosia trzeba uszczelnić czy jakoś tak. Poza tym autko w środku wygląda jak nowe (czuć jeszcze zapach nowości) silnik chyba myty bo bez kurzu. Generalnie autko robi wrażenie jakby wyjechało z salonu. Co sadzicie...
Cytat:
|
w okolicach 40 tys kupisz używanego trenda z 2012 z prawdziwym przebiegiem do 120 tys.
z gwarancją.
Wolę takiego trenda niż oszukane lepiej wyposażone auto. Bo co - tym tempomatem czy wbudowaną navi nie pojedziesz jak ci się silnik posypie, lub dostanie po zaworach jak się rozrząd rozleci bo auto zamiast deklarowanych 160 tys miało 260 tys....
|
Generalnie nie potrzebuje mega wyposażone samochodu, ten egzemplarz jest ciekawy jak dla mnie z tego powodu ze ma automatyczną klime co w przypadku focusa trend jest rzadkościa. Klima manualna w focusie ma takie ochydne pokrętła ze nawet w mojej marei wyglądają lepiej (moje subiektywne odczucia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)