View Single Post
Stary 24-02-2015, 09:59   #10
gopher

Domyślnie Odp: Zakup Focus MK3, prośba o ocene, pomoc, poradę

Ogladałem wczoraj autko. 2. http://otomoto.pl/ford-focus-mk3-ofe...C36016545.html
Malowana klapa, szyba przednia wymieniana, obecna szyba posiada dwa odpryski podobno do zaklejenia. Coś tam z półosia trzeba uszczelnić czy jakoś tak. Poza tym autko w środku wygląda jak nowe (czuć jeszcze zapach nowości) silnik chyba myty bo bez kurzu. Generalnie autko robi wrażenie jakby wyjechało z salonu. Co sadzicie...

Cytat:
Napisał sokrates-79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w okolicach 40 tys kupisz używanego trenda z 2012 z prawdziwym przebiegiem do 120 tys.
z gwarancją.
Wolę takiego trenda niż oszukane lepiej wyposażone auto. Bo co - tym tempomatem czy wbudowaną navi nie pojedziesz jak ci się silnik posypie, lub dostanie po zaworach jak się rozrząd rozleci bo auto zamiast deklarowanych 160 tys miało 260 tys....
Generalnie nie potrzebuje mega wyposażone samochodu, ten egzemplarz jest ciekawy jak dla mnie z tego powodu ze ma automatyczną klime co w przypadku focusa trend jest rzadkościa. Klima manualna w focusie ma takie ochydne pokrętła ze nawet w mojej marei wyglądają lepiej (moje subiektywne odczucia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Ostatnio edytowane przez gopher ; 24-02-2015 o 10:07 Powód: opis
  Odpowiedź z Cytatem