View Single Post
Stary 24-02-2015, 10:29   #12
c-matix
ford::professional

Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
Domyślnie Odp: Zakup Focus MK3, prośba o ocene, pomoc, poradę

Cytat:
Napisał gopher Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten egzemplarz chciał kupić WojtekO, też go oglądałem, lampy, chłodnice, orginał z tego samego okresu produkcji co auto, maska malowana i szyba wymieniana i posiada dwa odpryski, zapylany był w samym dole prawy słupek ma paproszka po malowaniu, ale to cieniowanie, maska malowana.
Reszta autka wzrokowo i dotykowo trzeba by sie przejechac, generalnie silnik pracuje ok, nie buczy nie trzeszczy, i suchy jak i węże od turbo i itp.
Fajne wyposażenie i kolor i aluski, gumy letnie na 2 moze 3 sezony w zależnosci od ilości robionych przebiegów. Wojtkowi brakowało ostatecznie 2tys by go kupił , namawiałem go nawet na pożyczke w Providencie bo ja bym wolał tę wersje ale nie był pewny przyszłosci w pracy i dlatego wzioł tańszą wersje.
Generalnie auto do targowania za szybe, gość tłumaczył że niby nie będzie pękać ale jak policja zobaczy to hallo będzie. Ja bym zaproponował 35tys i już ciekawe co powiedzą.

Aha i ma chyba dodatkową nagrzewnicę PTC bo po odpaleniu n a postoju dość szybko leciało ciepłe powietrze

Ale z salonu dostanie wsio wszystkie papiery, i opłaty z recyklingiem i odpowiednią fakturą.
Moim zdaniem warto.

Ostatnio edytowane przez c-matix ; 24-02-2015 o 10:31
c-matix jest offline   Odpowiedź z Cytatem