Powiem szczerze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.miałem mondka z 1,8
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 4 lata i ciągle mi coś niepasowało a najbardziej głośność silnika (a miałem wszystko wygłuszone co sie dało maska podwójnie) i wibracje oraz zarypisty brak elastyczności ciągle trzeba było mielić lewarkiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. odkąd zmieniłem na 2,0polift i zrobiłem czipsa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zacząłem bardzo lubieć to auto w którym jest silnik jaki powinien być od samego poczatku w mondeo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1,8 jest zasłaby do tak dużego auta.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.