Temat: [S-MAX 2006-2015] Tuning wnętrza
View Single Post
Stary 24-02-2015, 23:16   #243
Chomiczek
ford::average

Imię: Luk
Model: Ford S-Max Titanium S Lunar Sky (7 Osob.)
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Tuning wnętrza

Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie polamalo się łączenie i obie łopatki ruszał się osobno. Wymontowalem je podginajac i skleilem poxipolem (poxipol zamalowalem czarnym mazakiem i nic nie widac).

Dokładnie mam taką samą sytuacje, ale mam cały nawiew jutro bede montowal zobaczymy jak pójdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, tu nie temat o kratkach, 10sek szukania http://forum.fordclubpolska.org/show...ghlight=kratka

Widzisz,nie jestem jeszcze tak oblatany na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzieki wielkie szukałem całkowicie pod innym hasłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chomiczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem