View Single Post
Stary 25-02-2015, 21:59   #2
Kaju88
ford::average

Imię: Karol
Model: Ford Kuga Titanium S
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Menu serwisowe zegarów - dziwne zachowanie

Opisany efekt u mnie pojawia się po ponownym podłączeniu zegarów - bardziej łopatologicznie: potrzebowałem ostatnio wymienić żarówkę podświetlenia zegarów, bo się spaliła. Odkręcam więc zegary, co ważne odpinam kostkę, dalej wymiana żarówki, podłączenie kostki i przykręcenie zegarów. Po całym zabiegu pamięć licznika, która znajduje się wewnątrz całego licznika, resetuje się i dlatego mam opisywany przez Ciebie efekt. Teraz musisz dowiedzieć się dlaczego Twoja foka resetuje tą pamięć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps. w pamięci przechowywane są dane typu liczba przejechanych kilometrów, którą możesz skasować przyciskiem przy zegarach, czy przebieg samochodu widniejący przecież na wyświetlaczu. Po odłączeniu kostki kasowane są tylko dane typu właśnie kilometry, które możesz skasować ręcznie, przebieg zostaje, ale to chyba oczywiste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.