To nie jest automat niestety, szukałem automatu, ale wszystkie jakie trafiłem to, albo jakieś takie ubogie, albo zmęczone. Trafił mi się dość bogato wyposażony Galaxy ze zwykłą skrzynia to go wziąłem. Tak trochę ciężko mi się jest przestawić, bo to sprzęgło takie jakieś miękkie, auto przy zmianie jakby samo obroty sobie podtrzymywało, aby to było płynniej tak nie wiem inaczej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale to tylko kwestia jak to w automacie mawiają adaptacji reki i nogi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z Pomorskiego jestem, wszystko mi działa tak jak trzeba, nawet sterowanie głosem, dziwne, że rozpoznaje mój "kazachstański" akcent hehe...
Poszukam tego wątku i poczytam jeszcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo w sumie trochę szkoda, że nie ma tej wizualizacji, sharany i alhambry mają, a ten tyle monitorów i nie ma... ale za to ma sterowanie głosem i więcej miejsca w środku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.