View Single Post
Stary 26-02-2015, 21:38   #2211
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Polarny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co było przyczyną?
Nie wiem . Tajemnica serwisu . Więc pewnie się wykrzaczył program .
Jutro dam znać czy działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[bump]
Nawigacja wróciła . Problem pozostał. Jestem lekko skołowany i niedobrze mi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawi na stole sobie chodziła bez zająknięcia .Po podpięciu do autka CAN ma problem .
No i teraz navi czy auto ? Nie mam jak sprawdzić . Chętnie podjechałbym do kogoś aby podpiąć moją nawi do jego auta i zobaczyć czy ten samo objaw.

leszcz

ps. sprawdziłem z elektrykiem napięcia i na kostce do radia jest wszystko ok ( barak spadków i napięcie jest ). Masakra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg NaviProblem.JPG (70.8 KB, 98 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 27-02-2015 o 14:56
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem