Cytat:
|
Vredestein Sportrac 5
Warto, nie warto (kupione na wolnym rynku na drugie, czy jak tam to nazywacie założenie) ?
|
Cytat:
|
ja rozglądam się za takimi oponami do mondka i na razie faworyzuję Michelin Primacy 3 ( cena na oponeo waha się 620-660 więc te Vredestein lekko drogie )
|
Pomogę Wam podjąć decyzję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Macie tutaj test ADAC 2015, ale już z wyszczególnieniem wszystkich ocen cząstkowych - pobawiłem się trochę kopiuj/wklej hehe.
To pozwala lepiej porównać opony i wybrać zwycięzcę w oczach konkretnego kierowcy.
Dla mnie w tym teście zwycięzcą jest Goodyear Efficientgrip Performance z uwagi na prowadzenie na mokrym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem też do czynienia z innymi oponami Goodyear i pasuje mi ich zachowanie na drodze w obszarach granicznych (na granicy poślizgu).
No ale do rzeczy! Tutaj pełna tabelka:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.