View Single Post
Stary 27-02-2015, 21:21   #742
sseebbaa1
ford::advanced

Imię: Sebastian
Model: Mondeo ST220 / S-Max mk2 / Volvo C70 2.5T
Silnik: 3.0 V6 265 KM / 2.0TDCi 150KM (chip 200 KM) PowerShift
Rocznik: 2005.11 / 2015.07
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał PPiotrek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Vredestein Sportrac 5
Warto, nie warto (kupione na wolnym rynku na drugie, czy jak tam to nazywacie założenie) ?
Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja rozglądam się za takimi oponami do mondka i na razie faworyzuję Michelin Primacy 3 ( cena na oponeo waha się 620-660 więc te Vredestein lekko drogie )
Pomogę Wam podjąć decyzję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Macie tutaj test ADAC 2015, ale już z wyszczególnieniem wszystkich ocen cząstkowych - pobawiłem się trochę kopiuj/wklej hehe.
To pozwala lepiej porównać opony i wybrać zwycięzcę w oczach konkretnego kierowcy.
Dla mnie w tym teście zwycięzcą jest Goodyear Efficientgrip Performance z uwagi na prowadzenie na mokrym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem też do czynienia z innymi oponami Goodyear i pasuje mi ich zachowanie na drodze w obszarach granicznych (na granicy poślizgu).

No ale do rzeczy! Tutaj pełna tabelka:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sseebbaa1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem