Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 28-02-2015, 08:46   #2310
peszt
ford::average

Model: MONDEO MK4
Silnik: 2,0l 140km
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał koszka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeśli są takie napisy to należy wpiąć filtr w tor audio . Do zasilania są inne filtry. Ja nie odczułem pogorszenia jakośći dźwięku, a muszę powiedzieć , że jestem pod tym względem upierdliwy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wlasnie chodzi o to,ze ja tez mam w glowie nas***e jezeli chodzi o dzwiek i nie chcialbym sie potem denerwowac na samego siebie.

"wrzoch" dzieki za podpowiedz z kierunkiem podlaczeniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Bump: A jeszcze 2 ostatnie pytaniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kanal prawy 6 do jednego chinca a lewy 5 do drugiego tak???

A co jak by uziemienie nie spinac z kanalem a wlasnie podpiac do tego czarnego kabelkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.???

Ostatnio edytowane przez peszt ; 28-02-2015 o 08:51
peszt jest offline   Odpowiedź z Cytatem