View Single Post
Stary 28-02-2015, 18:09   #361
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakby przyciemniane szyby nie dały rady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tak na poważnie 400 nie majątek a te przyciemniane szyby sa ciekawe bo od zew ciemno a od wew już tak nie jest. Sluchajcie koles mi w salonie powiedział ze ten ACS działa tylko w momencie gdy pojazd przede mna też się porusza. W momencie gdy pojazd będzie stal na światłach a ja sie zagapię to dzwon

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
POwiem tak kto mi przy odsprzedaży za to zapłaci????? Nikt dlatego biorę to co niezbędne i tyle..

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Lubię czytać takie posty. To może i kilka tysięcy to nie jest majątek przy aucie za 100 tys - i można kupić np nawigacje albo dopłacić do felg albo coś jeszcze.

No ale potem kto za to zapłaci przy sprzedaży ... a rolety będzie można za 400 na alegro wystawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

@kruger

ACC jest dobre jak jest mały ruch - jak droga jest zatłoczona jak np praktycznie na okrągło A4 to można oszaleć - auto zwalnia i przyspiesza że się obiad wraca.

Ostatnio edytowane przez kocur ; 28-02-2015 o 18:12
kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem