View Single Post
Stary 01-03-2015, 09:49   #2221
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Licznik podmieniłem.
Problem pozostał i jest tak jak było . Przywróciłem już stan pierwotny i liczniki są na swoim miejscu .
Jeszcze "Speedo" zasugerował mi włożenie "Nawigacji" do przedlifta . Podjadę i przełożę na kilka chwil . To powinno dać już jednoznaczny znak czy mam problem z Nawi czy komunikacją na szynie CAN w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (paneli kimy nie będę podłączać)

Choć mój elektryk jednoznacznie mi zasugerował że to RADIO ma problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
A jak "nawigacja" to jazda do Sochaczewa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Szkoda że nikt w pobliżu nie ma NXa do podmiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdr Tomek