Dobra wiadomość zrobiłem wszystko i działa .
Podziękowania dla Oriona512 za poświęcony czas i pomoc na odległość oraz naprowadzenie na tory. Sławek zastanawiał się co jest podłączone na magistrali .
Wyjmowałem po kolei różne moduły i cały czas był ten efekt . Ostatnie co przyszło na myśl to moduł BT. Odłączyłem go od magistrali ....... i Nawigacja normalnie ruszyła bez żadnych włączeń wyłączeń . Hulało jak trzeba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Dobra mówię sobie szlag trafił ten moduł BT i koszt nie będzie wielki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale Sławek mówi a weź go podepnij zobacz czy dalej sieje błędy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Z wielką niechęcią bo już zadowolony składałem wszystko do kupy ale jednak włączyłem na powrót BT i ....
normalnie szok . Wszystko jak trzeba .Działa tak jakby niby nic .
Ostatnia myślą było szukanie po wiązce problemów .
pozdr Tomek
ps. a jeszcze tak podmieniłem ze starszego MK4 radio do nowego i też się wyłączało. Więc pewność już było że to ma problem auto a nie nawigacja . Bo ta działała normalnie w starszym MK4
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kto wie czy odłączenie klemy nie załatwiłoby sprawy...................