View Single Post
Stary 03-03-2015, 12:16   #459
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał kruger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
biner, z tą gwarancją to dziwna sprawa. Mi zaproponowali wykup na 3 rok/60kkm za 330 PLN + w promocji 4 rok/150kkm za 1000 PLN. Czyli razem ok 1330 PLN za 4 lata/150kkm.
ACS: w nowo produkowanych MK5 będzie działać do 50 km/h. Jest to kamera a nie czujnik i reaguje na światło a nie ruch; żeby wykryć pieszego to musi mieć kamizelkę odblaskową a samochód przed nami albo musi hamować albo mieć włączone światła z tyłu. Mnie handlowiec przekonywał, że warto ale ja jestem sceptyczny bo wynika z jego opisu, że nie na każdy samochód i nie na każdego człowieka zadziała.

Odbiór masz do 20 czerwca? Ja mam mieć do końca maja jeśli złożę zamówienie na dniach, nie wiem skąd różnice.
Co ACS to popatrz na youtube stawiają makiete i auto się zatrzymało, nie jest to wysoka kwota wiec biorę niech chociarz raz zadziała to bede do przodu. Co do terminu mam wpisane 31 maja ale coś mi gadał że ok 20 czerwca

Bump: Zmieniłem zamówienie dołożyłem conective i ztezygnowalem z titanium z przyciemnianych szyb na rzecz elektrycznej klapy z ledami i dokupiłem przyciemniane osobno tak wiec klapa wychodzi 500 zł
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem