Cytat:
|
Z samochodami niedługo będzie jak ze sprzętem RTV/AGD...wszędzie ten sam syf, którego nie opłaca się naprawiać tylko opakowanie inne.
|
niestety ale wszystko na to wskazuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mnie najbardziej rozwaliła rozmowa z kolesiem z forum bmw
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mówie mu ze chce kupić sobie albo mondeo albo 159, ten do mnie z tekstem jak można jezdzić włoskim autem takie ***owe silniki itp, na co ja mu odpowiadam a insignia Ci się podoba? mówi zajebista jest te cdti bardzo dobre silniki, a zajebisty jest ten biturbo na co ja mu odpowiadam barwo przed chwila mowiłeś ze włoskie auta są prze ***owe, to dlaczego Ci się insignia podoba? bo jest niemiecka przecież, ja mu mowie niemiecka to ona była teraz gm motors jest włoskie a silniki w insigni to konstukcja fiata/alfy a bitrubo rodem z lancii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. takie jest pojęcie ludzi, i prostackie przeświadczenie o włoskich autach. Tylko niemieckie sa super, ale nikt głosno nie mowi ze vw czy bmw psują się najbardziej i to na tym mechanicy kase biją...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kto wie ten przyzna mi rację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.