View Single Post
Stary 03-03-2015, 16:52   #4364
meh
ford::average

Imię: Michał
Model: MK5 / Fusion
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał TuneFORCE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z samochodami niedługo będzie jak ze sprzętem RTV/AGD...wszędzie ten sam syf, którego nie opłaca się naprawiać tylko opakowanie inne.
niestety ale wszystko na to wskazujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mnie najbardziej rozwaliła rozmowa z kolesiem z forum bmwGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mówie mu ze chce kupić sobie albo mondeo albo 159, ten do mnie z tekstem jak można jezdzić włoskim autem takie ***owe silniki itp, na co ja mu odpowiadam a insignia Ci się podoba? mówi zajebista jest te cdti bardzo dobre silniki, a zajebisty jest ten biturbo na co ja mu odpowiadam barwo przed chwila mowiłeś ze włoskie auta są prze ***owe, to dlaczego Ci się insignia podoba? bo jest niemiecka przecież, ja mu mowie niemiecka to ona była teraz gm motors jest włoskie a silniki w insigni to konstukcja fiata/alfy a bitrubo rodem z lanciiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. takie jest pojęcie ludzi, i prostackie przeświadczenie o włoskich autach. Tylko niemieckie sa super, ale nikt głosno nie mowi ze vw czy bmw psują się najbardziej i to na tym mechanicy kase biją...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kto wie ten przyzna mi racjęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
meh jest offline   Odpowiedź z Cytatem