Cytat:
Andrzej, szalejesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... samo życie... licho się czai z każdej strony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chce mi się jechać całej trasy googlem i rozważać każdego przejścia indywidualnie, ale wątpię by w tych miejscach nie było odwołania D-7.
Ok to co proponujesz dla ludków mieszkających w tych rejonach? mają nauczyć się latać. Wiem... że budowa ale mało się ostatnio wybudowało, pewnie że mogło więcej...ale za co? budżet ten państwowy i ten nasz prywatny nie jest z gumy. Z drugiej strony nie jest powiedziane że każda droga krajowa ma być kategorii S-ki w myśl hasła: "Basen w każdej wsi ... a co tam park wodny w każdym powiecie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie. Nie ma odwolania. Ew nie bylo jak tamtedy jechailem ostatnio.
Pytasz co proponuje dla ludkow? Noz kurde... idac tym tokiem rozumowania to i na autostradzie mozna zrobic przejscia dla pieszych.
Akurat S1 to taki typowy przyklad rzeczy ktore sa tam od 20 lat i sie nie zmieniaja. Zadupie, w okolicy 2 domy i przejscie dla pieszych. Najlepiej tak co 5km.
Rozwiazanie? Przejscie nad albo pod jezdnia. Wiem ze drozsze niz postawienie 3-kolorowej latarni. Ale nie mowimy o cenie tylko o bezsensie na drodze expresowej. No chyba ze S1 nie jest expresowka.
3 minuty szukania. Odcinek miedzy Bielskiem a Katowicami:
https://www.google.cz/maps/@49.91492...LpFRJsBAwQ!2e0
Edit wlasnie do mnie dotarlo ze faktycznie 1 to nie S1 a S8 (Piotrkow-Wawa) tylko czesciowo ma status drogi expresowej. Co nie zmienia jednak faktu o ktorym mowie. Bo reszta drogi nie ma statusu S pewnie dlatego ze sa przejscia dla pieszych i trzeba tak czy tak zwalniac... na drodze ktora ma dwie dwu-pasowe jezdnie oddzielone zielenia...