View Single Post
Stary 04-03-2015, 21:33   #382
Markoo
ford::advanced

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ode mnie soft tym razem.
Nie ukrywam ze jestem za wprowadzeniem OC dla pieszych

Moim zdaniem...raczej ryzykowne zachowanie pieszego, może uznał że go puszczają, ale nie przesądzam definitywnie w jakąkolwiek stronę.

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozwiazanie? Przejscie nad albo pod jezdnia. Wiem ze drozsze niz postawienie 3-kolorowej latarni. Ale nie mowimy o cenie tylko o bezsensie na drodze expresowej. No chyba ze S1 nie jest expresowka.
Pewnie że masz rację... co do S-ki i przejść dla pieszych... tyle że z reguły one tam nie są S-ką. Wybudować można wszystko... ale wcześniej o tym pisałem, chętnie jeździłbym nowym Leksuem... ale mam tylko... aż Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak fajnie piszesz o demokracji w wątku obok, to sam wiesz że ten sam mechanizm zadecydował o budowie/rozdudowie gdzieś indziej, a nie tam. A ludki z okolicy jakoś potrzebują się przedostać czas od czasu... ot taki kompromis.
Irytację doskonale rozumie, moja zwyczajowa droga, kilka razy w miesiącu jeszcze ze 2..3 lata tamu trwała 3h20min (to i tak dobry czas) a teraz około 1h50min spokojnej jazdy 120...130km/h
Niech i tam tą S-kę doprowadzą do prawdziwej Ski.
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem