Cytat:
|
Ode mnie soft tym razem.
Nie ukrywam ze jestem za wprowadzeniem OC dla pieszych
|
Moim zdaniem...raczej ryzykowne zachowanie pieszego, może uznał że go puszczają, ale nie przesądzam definitywnie w jakąkolwiek stronę.
Cytat:
|
Rozwiazanie? Przejscie nad albo pod jezdnia. Wiem ze drozsze niz postawienie 3-kolorowej latarni. Ale nie mowimy o cenie tylko o bezsensie na drodze expresowej. No chyba ze S1 nie jest expresowka.
|
Pewnie że masz rację... co do S-ki i przejść dla pieszych... tyle że z reguły one tam nie są S-ką. Wybudować można wszystko... ale wcześniej o tym pisałem, chętnie jeździłbym nowym Leksuem... ale mam tylko... aż Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak fajnie piszesz o demokracji w wątku obok, to sam wiesz że ten sam mechanizm zadecydował o budowie/rozdudowie gdzieś indziej, a nie tam. A ludki z okolicy jakoś potrzebują się przedostać czas od czasu... ot taki kompromis.
Irytację doskonale rozumie, moja zwyczajowa droga, kilka razy w miesiącu jeszcze ze 2..3 lata tamu trwała 3h20min (to i tak dobry czas) a teraz około 1h50min spokojnej jazdy 120...130km/h
Niech i tam tą S-kę doprowadzą do prawdziwej Ski.