a ile miał przejechane jak wymieniałeś dwumas w mondeo padła mi przy 153tysiach i koszt naprawy tez był mniejszy o 500 złociszy. A jak jest z kulturą pracy diesla 2,0 140KM bo raczej ten silnik mnie interesuje bo za benzynke trzeba dać troszke więcej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a zresztą od 10 lat jeżdżę tylko dieslem wiec jak by mi się coś posypało w benzyniaku to nawet bym nie wiedział co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. he he ale nie dyskwalifikuje benzyny tylko muszę wiedzieć jaki to ma być silnik (poj. , moc)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.