Cytat:
|
W Austrii działa to wyśmienicie....niestety u nas czegoś takiego nie będzie, bo koszty spore, a nasze pazerne na kasę debilki wolą montować fotobzdurę na czerwone światło, podczas gdy takie migające zielone pozbawiłoby ich 99 % fotek.....
Bump:
Byłeś w Austrii ? Za każdym razem gdy tam jestem zachwycam się tym migającym zielonym widząc ile aut jeszcze na nim spokojnie ucieka.
|
To czemu jeszcze tam nie mieszkasz? Będziesz mógł się zachwycać tym przez cała dobę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co za kraj, u nas jest licznik czasu światła zielonego i czerwonego i jest to lepsze bo mamy tez czas dla czerwonego światła,a skoro miganie zielonego będzie ustawione na 10s to dojeżdżając do skrzyżowania i tak nie wiem ile jeszcze zostało mu migania i jak będę już przy skrzyżowaniu a zostało 2s to co to zmienia między tym a naszymi normalnymi światłami?
Zachwycają Cię też ceny tam panujące, lub kary dla kierowców? Myślisz że tak tam fajnie jest?
Kolejna sprawa, nasze Baranki jak to ujął jeden bystrzak montują fotoradary przeciw przejeżdżaniu na czerwonym, bo jak by zamiast tego wstawili te cudowne światła to i tak jakiś bystry Polaczek przewalił by na czerwonym bo uznał by że i tak nie ma sensu hamować bo już żółte a on jest 100m przed krzyżówką i leci 100km/h. Ja nie chciał bym go spotkać wjeżdżając właśnie na skrzyżowanie, dlatego jestem nawet za zabieraniem kwitów za wjazd na czerwonym i to na kilka lat!