W żadnym wypadku nie zgadzam się z tym by przykładowy ojciec 3 dzieci harujący po 12h za średnią krajową miał płacić tym darmozjadom większość swojej pensji za to że spieszył się do pracy a oni schowani za krzakami ustrzelili go w terenie zabudowanym gdzie na 3km odcinku prostej drogi stoi 5 chałup oddalonych od drogi o 200m. Czy wy tak chcecie? Ile to w tym debilnym Państwie jest absurdów dotyczących kierowców i ich karania?
Znajdzie sie tu jeden co nigdy nie próbował tłumaczyć się aby uniknąć mandatu? Wątpie.... Gdzie ten przepis o zakazie chowania się Policji? Połowa terenów zabudowanych to wiocha z 3 chałupami i tam najczęściej spotkamy SM lub Policje w krzakach, albo nieoznakowanych Vectrach czy Insigniach. To was tez dotyczy, szczególnie tych w autach służbowych.Szkoda że Polska jest nadal 100 lat za Murzynami i to dotyczy społeczeństwa, gdzie jeden patrzy tylko aby drugiemu podwinęła się noga.....
szmelcmax, nie wiem czy myślisz świadomie czy może nie, skoro uważasz że społeczeństwo Polskie stać na nowe samochody a jeszcze lepiej na ich zmianę co kilka lat...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obudź się albo przestań brać to co bierzesz...
Ale jestem za zabieraniem prawa jazdy przedstawicielom handlowym i wszelakiej maści podobnej w autach służbowych, którzy jak wiadomo zawsze się spieszą bo taka to praca.....Jestem za mandatami ale w strefach gdzie faktycznie istnieje jakieś zagrożenia, szkoły, ruchliwe ulice, tereny gęsto zamieszkałe, osiedla itp...a nie puste wiochy z prostymi drogami....