Powiem tak z jednej strony też pewnie by się napiął że klient jestem że mi się należy że co to sobie Ford nie myśli że pójdę do sądu że UE itd.....
Ale pracując w usługach i to na skalę międzynarodową już kilkanaście lat jestem zadowolony jako przeciętny zjadacz chleba że mam naprawione radio. Bo jakby się korpo napięło to jak już był cytowany kilka postów wyże rzecznik praw konsumenta biuletyn został wydany tak a nie inaczej i w myśl zasady "twarde prawo ale prawo" mogli mi powiedzieć "na drzewo" i jak mi się nie podoba to mogę się sądzić i odwoływać i długo i namiętnie ten temat roztrząsać jadąc w samochodzie i wsłuc***ąc się w ciszy we własne myśli a w miejscu na radio mieć drugi schowek na rękawiczki.
Więc z drugiej strony to jednak docenie gest FP gdzie pokryło mi koszt naprawy i montażu radyjka i teraz mogę dalej z Wami ten temat roztrząsać w takt płynącej z mojego radyjka ulubionej muzyczki. Może i nie mam funkel noweg radia i przeprosin ale mam moje dzialające za free i czyż nie o to w końcu chodziło ....
A dla wszystkich z okolic Katowic to Dealer Auto BOSS na średnicówce już wie jak ten temat zrealizować więc zapraszam do nich z padniętymi FXami i proponuję iść do doradcy Pana Grzegorza który już na chasło FX wie co dalej ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję wszystkim którzy dzięki temu forum pomogli mi przywrócić radio do życia i zaoszczędzić moje prywatne pieniądze !!!!