Witajcie, świeży nabywca mondziaka i świeży uzytkownik na forum ma kilka pytań
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do rzeczy, informacje wiadome mi o samochodzie to: 1.6 kat kombi 96r pierwsza rejestracja 2000, z tego co wywnioskowałem jest to mk2? czy jednak nie?
Następna rzecz to centralny zamek, mnóstwo tematów które przeczytałem i prób przeprowadzonych a dalej nic.
W progu od strony kierowcy zółto fioletowy i biało czarny - zadnej reakcji, pod schowkiem w wiązce czarno fioletowy i czarno zielony próbowałem na + - i mase na krótko i nic.. w jednym tylko zwarcie się robiło, oznaczenie na sterowniku z tyłu jest: centralny, podwójne ryglowanie, pilot na podczerwień. Zakupiłem już wcześniej uniwersalny sterownik z pilotami radiowymi i chciałbym to podłączyć.
Dołączam jeszcze fote kostek jakie są za schowkiem.
Przyda mi się rada gdzie szukać potrzebnych mi kabelków wraz z kolorami a z resztą powinnem sobie już dać radę.
Dziękuje za zainteresowanie czytających i pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.