Wczytało niby z sukcesem w 78 minut. Plik bin ma 2MB wielkości i daje się go wczytać i jak dam że jest w nim current VIDBlock to też wczytuje konfigurację.
Komp to już dość stary laptop na celeronie 1.3GHz z 1.5 GB RAM. Ale nie wydaje mi się że potrzeba tutaj jakiejś super wydajnośi.
Czas zgrywania był za długi i pewnie wgrywania nie będzie lepszy - jeżeli to tylko kwestia czekania to jestem gotowy na takie poświęcenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gorzej jak przez to rozwali PCM'a.
Nie odważyłem się wgrywać bo bałem się o akumulator i faktycznie po całej zabawie nie przekręcił jak zwykle... A i tak światła przełączyłem na postojowe. Może przy wgrywaniu lepiej podłączyć prostownik...
Jak się pyta przy wgrywaniu czy w BIN jest aktualny VIDBlock to dać tak czy nie? Przy następnym okienku gdzie ostrzegał o wygaszaczu anulowałem...
W załacznikach kilka screenów ze zgrywania - między innymi błąd jaki mi wyskakuje przy próbie jakiegokolwiek zgrywania - jak podłączę jeszcze raz to już jest dobrze.