Temat: [Focus 2011-2014] Detale użytkowe w wersji Titanium
View Single Post
Stary 10-03-2015, 15:36   #105
arturek
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Detale użytkowe w wersji Titanium

Cytat:
Napisał macka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak wygląda u was dywanik po stronie kierowcy?
mam oryginał, ale wydaje się że jest za krótki, bo zauważyłem małe przetarcie na wykładzinie, nad dywanikiem a pod pedałami sprzęgła i hamulca...
Witam

Dywanik kierowcy jest krótszy niż pasażera

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Hawkbrd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]

co do kolorów w cenniku który otrzymałem jest napisane:

Komfort i wyposażenie wnętrza:

Oświetlenie wnętrza diodami LED z elementami nastrojowego oświetlenia w wybranym kolorze 1 z 7 dostępnych. - wnioskuje z tego ze przy zakupie mamy opcje do wyboru koloru LED. mnie nikt nie pytał dostałem czerwone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chyba ze się mylę bo nie zagłębiałem się w temat zmiany ich koloru .
Z tego co się orientuję, to zmiana kolorów jest mozliwa, jeśli mamy pokrętło w podsufitce
(strona nr 72 w instrukcji obsługi)

http://allegro.pl/ford-focus-mk3-iii...065274488.html

pozdrawiam
Arturek

Ostatnio edytowane przez arturek ; 11-03-2015 o 18:41
arturek jest offline   Odpowiedź z Cytatem