Cytat:
Był test w TVN Turbo, Mondeo jest bardzo podatne na boczny podmuch! Robili test w chłodni przy-30 i Mondeo padło całkowicie, trzeba było wymienić w serwisie moduł ABS. Passat i Peugot zapaliły bez problemu, a nowe Mondeo pojechało na lawecie. Przykra sprawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wychodzi na to, że nowe Mondeo trzeba kupować na niskim profilu z dużą felgą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jak już coś opisujesz to rób to rzetelnie. Passat skosił wszystkie słupki, Mondeo bodajże ostatnie dwa. Poza tym trzema autami jechało trzech różnych kierowców więc jaki to miało sens? Nie mówiąc już o tym, że Mondeo jako jedyne w teście nie było w najbogatszej wersji. Jeśli taki test w formule programu rozrywkowego był dla Ciebie obiektywny to nie mam pytań.
A co do zamarznięcia to jakoś w Norwegii w zimie im nie zamarzło a wysoką temperaturę we wnętrzu Mondeo osiągnęło najszybciej w teście w tym samym zestawieniu aut. Wynik też zgoła inny.
http://www.klikk.no/motor/article1526503.ece
Proponuję samemu porównać auta, poczytać i pooglądać inne testy niż tylko Polskie i Niemieckie. Jak nie wiesz dlaczego to Twój problem.
Kontrowania jak w Maluchu nawet nie chce mi się komentować. MK5 jechałem po autostradzie znacznie powyżej dozwolonych prędkości i prowadził się jednak ciut lepiej od Maluszka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od Focusa też był znacznie stabilniejszy. Silnik 180 HP, opony 235/50/17.